Friday, April 12, 2013

Klasik Araba Kiralama

Dünyadaki en önemli teknoloji ürünlerinden biri otomobillerdir şüphesiz. İcat edildikleri zamandan bu yana teknolojinin gelişmesiyle birlikte hep daha yeni,   daha farklı şekillerle çıkmıştır karşımıza. Görünüşleriyle , konforlarıyla ve kullanımlarıyla ihtiyacın dışında  insanların hayallerini süsleyen araçlar olmuşlardır.

Klasik otomobiller üretildikleri yıldan günümüze kadar popülerliklerini kaybetmeden aksine daha da popüler olarak gelen yılların eskitemediği arabalardır. Koleksiyonerler açısından da eski bir otomobilin  değerli sayılması için birçok kriter var. Bir otomobile klasik diyebilmek için o otomobilin 70'li yıllardan önce, sınırlı sayıda üretilmiş olması veya otomobil tarihindeki bir yeniliğin ilk uygulandığı örnekler arasında olması gerekiyor. Kesinlikle bütün parçaların orjinal olması gereklidir ve orjinaline sadık kalınarak restore edilmesi gereklidir. Klasik bir otomobilin çizgileri çok önemlidir. Sonuçta klasiği klasik yapan klasik çizgileridir. 

Sizde klasik otomobillere hayransanız fakat sahip değilseniz klasik oto kiralama  gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede hem sizi eskiye hem de güzel bir gezintiye götürecektir.

No comments:

Post a Comment